13.4.2015

Maaseudun ammattilaisista vloggaajia!

Maaseutuammattiin ry toteutti maalis-huhtikuussa videoblogikoulutuksen, johon osallistui 5 innokasta alan opiskelijaa, yrittäjää ja ammattilaista. Koulutuksen tavoitteena oli, että muutama koulutukseen osallistuja ryhtyisi säännöllisesti pitämään omasta opiskelustaan tai työstään videopäiväkirjaa. Vaikka Maaseutuammattiin ry:n päätoimintatapa on viedä lapsia ja nuoria maatiloille, metsätyömaille ja muihin maaseudun yrityksiin, niin oikeiden yrittäjien, alan opiskelijoiden ja ammattilaisten videopäiväkirjat ovat oivallinen lisä!

Ilahduttavaa oli se, miten helposti koulutukseen osallistujat löytyivät. Lisäksi oli useita asiasta kiinnostuneita, joille tämä kevät ei aikataulullisesti sopinut. Meihin saa olla yhteydessä, jos haluaisi ryhtyä Maaseutuammattiin ry:n vlogistiksi!

Videoblogikoulutuksen tunnelmiin pääset kurkkaamaan tämän videon kautta:
Lisää vlogikoulutuksesta voit lukea maanantain 13.4. Maaseudun Tulevaisuudesta: Videoblogi vie tirkistelemään maatilalle!

Ensimmäisenä vloginsa saivat julki metsäalan perustutkintoa opiskelevat Tatu Hujanen ja Antti Niskanen:


Maaseutuammattilaisten vlogit tullaan julkaisemaan YouTubessa Maaseutuammattiin ry:n kanavalla! Tulethan seuraamaan! Mielellämme kuulemme myös palautetta ja parannusehdotuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti